مرغ شور یکی از غذاهای خوشمزه و معطر شمالی است که عمدتاً به دو صورت گیلانی و مازندرانی تهیه می شود که کاملاً متفاوت هستند و مواد به کار رفته در آنها نیز متفاوت است. در این مرحله براتون دستور مرغ ترش مازندرانی رو گذاشتم که خیلی خوش طعمه و از رب انار استفاده می کنه. امیدوارم از پخت این خورش لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه مرغ شور مازندرانی
2 عدد سینه مرغ
150 گرم سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر و سبزی معطر مازندران: جلنگ، اناریزه، اوجی)
1/2 فنجان گردوی آسیاب شده
1 عدد پیاز
3 تا 4 قاشق رب انار
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه مرغ ترش مازندرانی
برای تهیه این شیش شمالی خوشمزه ابتدا مرغ را با نمک و زردچوبه می مالند سپس دو طرف آن را با کمی روغن سرخ می کنند تا طلایی شود. هنگام سرخ کردن مرغ، سبزی های خرد شده معطر را در کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند، البته نه زیاد که مزه آن تلخ نشود.
وقتی مرغ سرخ شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و پیاز خرد شده را اضافه کنید یا در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس رب انار را اضافه کنید.
پاستا انار و پیاز را نگینی خرد کنید سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کنید.
حالا مقداری بادام زمینی سرخ کرده و سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید.
مواد را مخلوط کرده و میل کنید. برای افزودن یک یاقوت، آن را به دلخواه پر کنید.
سپس یک و نیم پیمانه آب و به مقدار لازم نمک و فلفل به خورش اضافه کرده و ادویه ها را مخلوط کرده و مرغ سرخ شده را اضافه کنید. در تابه را ببندید و بگذارید نیم ساعت بپزد.
بعد از این مدت خورش ته نشین می شود و آبگیر می شود.